Pellets kopen

Houtpellets bestellen: dat is online heel makkelijk en veilig. Bestel het hout voor de haard dat je zoekt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag. Kies beukenhout, berkenhout, eikenhout, elzenhout, essenhout of een mix van die populaire houtsoorten. Wij zetten de verschillen voor je op een rij.

Waarom pellets kopen bij openhaardhoutxl?

  • Topkwaliteit, en 100% ecologisch
  • Snel en gratis geleverd door heel Nederland
  • Groot voordeel, zakken van 15 kilo houtpellets
  • Beste kwaliteit houtpellets voor de pelletkachel

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Toont alle 2 resultaten

Out of stock

Oorspronkelijke prijs was: €529,99.Huidige prijs is: €499,99.

Pallet houtpellets laten bezorgen

Houtpellets ook wel pelletkorrels genoemd koop je vaak per bulk. Onze houtpellets worden daarom ook afgeleverd op een pallet met 35 of 67 zakken. Houtpellets kopen was nog nooit zo makkelijk, gratis aflevering en voor 16:00 besteld zijn de pellets de volgende werkdag in huis.

Mocht je vragen hebben over onze houtpellets en of deze geschikt zijn voor jouw pelletkachel? Neem dan contact met ons op om je te laten adviseren over onze houtpellets.

Hoogwaardige houtpellets

Als je vaker heb gezocht naar houtpellets dan kan soms de enorme keuze in pellets het moeilijk maken om een beslissing te nemen. Witte houtpellets zijn vaak een stuk duurder dan bruine pellets. Witte pellets bevatten geen schors en bruine pellets wel. Onder hoge druk worden de pellets geproduceerd.

Bruine pellets, witte pellets er zijn zoveel producten dat wij het gemakkelijk hebben gemaakt. Wij verkopen topkwaliteit Verba pallet korrels voor de pelletkachels tegen een voordelige prijs. Deze branden lang en hebben altijd een constante kwaliteit. Deze pellets zorgen voor een schone en zuivere verbranding. Verba pellets branden langer. Verba pellets worden geproduceerd van 100% naaldhout en zaagsel en worden verpakt in zakken van 15kg per stuk.

Mocht je toch vragen hebben over ons assortiment en of onze pellets wel geschikt zijn voor jouw pelletkachel? Neem dan contact met ons op.

Je kun bij ons een pallet houtpellets bestellen met 35 zakken of 67 zakken. In vergelijking is het kopen van losse zakken een stuk duurder. Je gebruikt immers houtpellets toch vaker. Dus bestel de zakken houtpellets gemakkelijk op een pallet. Afhalen is niet nodig, wij bezorgen de zakken op een pallet tot aan de deur. Zo kun jij lekker genieten van de warmte van jouw kachel.

Waar gebruik je houtpellets voor?

Houtpellets worden op een duurzame manier gestookt in een pelletkachel of pelletketels. Anders dan een houtkachel zijn deze pellets vaak gemaakt van houtafval. Het is een duurzame manier van verwarmen, en de pellet zorgt eigenlijk voor een mooie brandstof met een hoog rendement. Tevens is het beter voor het milieu dan veel andere brandstoffen, zoals gas. De bomen die vaak gebruikt worden voor pellets zijn naaldbomen, heel anders dan hardhout.

Veel mensen schaffen een pelletkachel aan om de energierekening te drukken, en om op andere brandstoffen zoals met pelletkachels te verwarmen. Ook komen er veel minder schadelijke stoffen vrij dan zoals bij een kachel die stookt op hout. Warmte produceren is tegenwoordig als duurder geworden, en pellets van de hoogste kwaliteit branden langer en geven de maximale warmte af met een schone verbranding.

Hierboven zijn de prijzen weergegeven van de pellets, mocht je houtpellets willen kopen maar je hebt toch nog een vraag, bel ons dan voor advies.

Meest gestelde vragen

Hoe produceren ze houtpellets?

Houtpellets van Verba worden geproduceerd door naaldhout en zaagsel onder hoge druk samen te persen in houtkorrels oftewel pellets.

Hoe lang branden pellets?

per keer dat je houtpellets gebruikt branden ze ongeveer 2 a 3 uur. Met een zak van 15kg Verba pellets heb je ongeveer 10 branduren. Dit kan langer branden of korter afhankelijk van de zuurstof toevoer. Uiteraard zal het langer branden bij kleinere kachels dan bij grotere kachels.

Hoe zit het met de levering van pellets?

Afhalen is niet nodig. Wij leveren onze pellets op een pallet met 35 of 67 zakken. Wij leveren niet in Big bags want dat is onhandig in gebruik. Je hebt dan een big bag op de stoep staan die je zelf moet losse korrels overhevelen. De zakken van 15kg kun je gemakkelijk opbergen en stapelen.